Mentale accu opladen workshop

,
DISC training

Waarvan krijg jij energie?

We kunnen allemaal verschillende petten op hebben afhankelijk van de situatie waarin we zitten of rol die we op dat moment hebben. Gelukkig maar, want dat maakt dat we flexibel kunnen zijn en ons kunnen aanpassen. Onbewust gedrag heeft grote invloed op het succes en plezier in werk, thuis, op school of tijdens het sporten. Misschien nog wel meer dan kennis en vaardigheden. Inzicht in gedrag helpt om talenten en kwaliteiten te benutten, maar ook om samenwerking en communicatie te verbeteren.

Wil je beter kunnen omgaan met je klanten, collega’s, kinderen of partner, kom dan naar dit seminar. Met DISC als basis laten we je ervaren hoe je nog beter kunt communiceren en sneller grip krijgt op je omgeving. Je ontdekt waarvan jij de meeste energie krijgt en nog meer plezier in wat je doet.

Haal talenten in jezelf en je team naar boven. Schrijf je snel in voor deze workshop.

Voor wie?

Voor mensen die…:

  • NOG meer uit zichzelf willen halen
  • Effectiever willen communiceren
  • Hun partner beter willen begrijpen
  • Samenwerken met collega’s willen verbeteren
  • Willen weten wat hen de meeste energie geeft
  • Sneller grip willen krijgen op hun omgeving
  • Met nog meer plezier willen werken

Reacties van deelnemers

“Ik heb gisteravond een TOP workshop gehad, ‘Je mentale accu opladen’.  Een goede interactieve en informatieve workshop verzorgd door Mirjam en Patrick. Ik heb geleerd hoe ik meer positieve energie kan brengen in mijn leven. Hoe ik mijn leven meer invulling kan geven aan de dingen die mij energie geven. Ik wil dingen graag gelijk doen en goed doen. Gisteren heb ik geleerd het ‘MOETEN’ om te buigen naar “WILLEN’. Ik vond het zeer indrukwekkend om te weten welke kleur past mijn karakter. Absolute aanrader! Hartelijk dank. – Martha”

“Gisteravond een goeie workshop gedaan bij De Trainingszaak en TheChampionCoach. Door middel van vragen en leuke, actieve opdrachten, werd duidelijk wat voor kleur je karakter voornamelijk heeft, waar je energie van krijgt en waar juist energie “weglekt”. Heel interessant en boeiend gebracht door beide trainers. – Gemma”

“Vanavond een interessante workshop gehad over het opladen van je accu. Besproken en uitgedokterd welke DISC – kleur je bent. Mooi gebracht door de coaches, ook veel plezier met elkaar gehad. Nu op onderzoek uit om nòg meer te weten te komen over DISC en er mee verder te gaan. Absolute aanrader! – Barbara”

Meer informatie
patrick@thechampioncoach.nl