Zelfkennis

DISC
Sport Profiel

Zelfkennis is de sleutel tot succes!

Het ingewikkelde van communicatie is dat we in de meeste gevallen niet weten wat de ander denkt, voelt of bedoelt. We interpreteren het gedrag van de ander vanuit ons eigen perspectief. We kijken door de bril van onze eigen behoeften en bedoelingen. We vullen die in voor de ander. Maar juist daardoor ontstaan vaak misverstanden en raakt de sfeer negatief beïnvloed. Door jezelf én de ander beter te leren kennen, kun je vanuit inzicht en onderling begrip de effectiviteit van de communicatie vergroten. Als je elkaar op een positieve manier kunt aanspreken, verandert de sfeer en slaag je er in om bijvoorbeeld de dips in een wedstrijd fors te verkorten. De veerkracht van een team neemt toe.

Slimme tactiek

Zowel trainers als spelers hebben aantoonbaar profijt van de communicatietrainingen. Deze trainingen van theChampionCoach helpen zowel binnen het veld, als daarbuiten: de inzichten zijn universeel en kunnen worden toegepast op bijna iedere relatie tussen mensen. Maar de focus ligt uiteraard op het spel.

theChampionCoach helpt de trainer op weg, laat zien hoe zij/hij teams effectiever kan maken met behulp van inzichten vanuit deze DISC Sport Profielen. Ons doel is dat een trainer het daarna volledig zelfstandig moet kunnen toepassen.

DISC sport profiel

Bel mij terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Zichtweg 67
2151 WD  Nieuw Vennep
Tel: 06-18 64 56 51
patrick@thechampioncoach.nl
LinkedIn